اجرای مانور موفقیت آمیز تب کریمه کنگو در منطقه جام

۱۱ آذر ۱۴۰۲ | ۱۲:۰۳ کد : ۴۰۷۲ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۲۱
رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت: مانور آموزشی پدافند زیستی cchf تب کریمه کنگو در شهرستان تربت جام  با حضور مدیران ادارات، سازمان ها و ارگان های شهرستان و کارکنان دانشکده علوم پزشکی تربت جام برگزار شد. 
اجرای مانور موفقیت آمیز تب کریمه کنگو در منطقه جام

به گزارش خبرنگار وبداجام؛ دکتر محمد محمدی در رابطه با اجرای مانور پیشگیری از تب کریمه  کنگو در تربت جام و با تشریح نحوه ابتلا به این بیماری و لزوم داشتن آمادگی کامل علمی و عملی تیم‌های  واکنش سریع ،حقیقت‌یاب و ارزیاب شهرستان افزود: با اعزام تیم ارزیاب ،واکنش سریع  به منطقه اعلامی و بیمارستان سجادیه اقدامات لازم در جهت معاینه مجدد افراد، اقدامات و توصیه های لازم صورت پذیرفت.

وی با اشاره با اعزام نیروهای معاونت بهداشتی به محل اعلام شده و معاینه خانواده ها تصریح کرد: 2 نفر از افراد که علامت های واضح داشتند با آمبولانس به مرکز درمانی وآموزشی سجادیه  منقل شدند؛ عملیات و مراحل درمانی طبق پروتکل ها در این مانور انجام شدو بقیه افراد خانواده تحت معاینه و مشاوره های روانپزشکی قرار گرفتند و محل آلوده با مشارکت دامپزشکی شهرستان گندزدایی شد.

دکتر محمدی در تشریح مانور تب کریمه کنگو عنوان نمود: به همت کارشناسان معاونت بهداشت آموزش های اختصاصی خانواده ها به صورت خصوصی و در مسجد محل به صورت عمومی انجام شد و گزارش ها به فرمانداری شهرستان و استانداری به صورت لحظه ای اعلام شد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت: با انجام اقدامات لازم فرد متوفی با رعایت پروتکل ها تدفین شد و با اعلام وضعیت سفید توسط استانداری خراسان رضوی عملیات این مانور با موفقیت پایان یافت.

وی تاکید کرد: اقدام به ضدعفونی از طریق تزریق داروهایی که باعث از بین رفتن انگل های خارجی می شوند، سمپاشی با دستگاه‌های سمپاش، حمام ضد کنه، رعایت ضوابط بهداشتی محل نگهداری دام‌ها، ضدعفونی کردن جایگاه دام و کاهش تردد از جمله نکات و مواردی است که دامداران در جهت حفظ سلامت دام و جلوگیری از شیوع بیماری باید رعایت کنند.

دکتر محمدی ضمن تقدیر و تشکر ازمجموعه فرمانداری وفرماندارشهرستان و همکاری کلیه ارگانها، ادارات، سازمان های شهرستان افزود: این مانور باعث ایجاد هم افزایی و همکاری تمام ادارات و ارگان ها شد تا بتوانند در بحران های واقعی تعامل و مشارکت را به حداکثر برسانند.

وی ضمن تشکر از معاونت های توسعه، بهداشت، درمان و واحدهای بازرسی، روابط عمومی، اورژانس و سایر واحدهایی که همکاری داشتند عنوان نمود: این مانور با هدف ارتقا سطح توانمندی حوزه های درگیر مانور، شناسایی نقاط قوت و ضعف، رسیدن به اهداف سازمانی و فراسازمانی، آموزش سطح مدیران و کارشناسان ادارت و دانشکده و آموزش عمومی در سطح روستا که باعث ارتقا سطح بهداشت و سلامت می شود و رعایت بیشتر مردم انجام شد.

دکتر محمدی با درخواست به اینکه به هیچ وجه دامی را که دارای علائم بیماری و ناخوشی است، ذبح و مصرف نکنند اظهار داشت:  افرادی که به ذبح دام مشغول هستند باید از وسایل محافظت کننده مانند دستکش، چکمه و لباس مناسب استفاده کنند و ابزارشان را بعد از ذبح، ضدعفونی کنند؛ همچنین خونابه‌ها نیز به طریق بهداشتی دفع شود.

کلیدواژه‌ها: مانور تب کریمه کنگو تزریق شیوع بیماری دام سطح بهداشت ذبح ضدعفونی

آخرین ویرایش۱۱ آذر ۱۴۰۲

نظر شما :