بازدید مسئولین دانشکده علوم پزشکی تربت جام از کارخانه فولیا و اعلام نتایج مثبت بازرسی‌ها

۱۰ مهر ۱۴۰۳ | ۰۸:۳۲ کد : ۵۴۲۳ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۱۷۳
در بازدید اخیر دکتر محمدی، رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام به همراه هیئت همراه از کارخانه صنعتی ماکیان جام واحد تولیدی سوسیس و کالباس فولیا، این واحد تولیدی با دارا بودن ۲۱ پروانه تولید و ۳۳ نوع محصول خوراکی، موفق به ارتقای گرید خود از B به A شد
بازدید مسئولین دانشکده علوم پزشکی تربت جام از کارخانه فولیا و اعلام نتایج مثبت بازرسی‌ها

این دستاورد بزرگ که حاصل تلاش‌های مستمر مهندس معصومی، مدیرعامل کارخانه و تیم متخصص ایشان می‌باشد، نشان از تعهد این مجموعه به تولید محصولات باکیفیت و سالم دارد. با توجه به نتایج آزمایشات و بازرسی‌های انجام شده توسط کارشناسان غذا و دارو، کارخانه فولیا با حضور فعال کارشناسان معاونت غذادارو در کارخانه و ابلاغ استانداردهای لازم ، از گرید B به گرید A ارتقا یافته است. این ارتقای سطح کیفی تولیدات، گامی مهم در جهت تامین سلامت و امنیت غذایی مصرف‌کنندگان منطقه محسوب می‌شود و نشان از رشد و توسعه صنعت غذایی در این منطقه دارد.
در این بازدید، دکتر محمدی ضمن تبریک این موفقیت بزرگ به مدیرعامل و کارکنان کارخانه فولیا، از تلاش‌های مهندس معصومی در ارتقای سطح سلامت مواد غذایی تولید شده تقدیر و تشکر نمودند.
خانم دکتر عبدالرحمانی، مدیر غذا و دارو دانشکده نیز بر اهمیت ارتقای کیفیت محصولات غذایی و نقش کارخانه فولیا در این زمینه تاکید کردند.
کارخانه فولیا با این دستاورد ارزشمند، گام بلندی در راستای تحقق اهداف خود در تولید محصولات باکیفیت و استانداردهای جهانی برداشته است.

روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی تربت جامhttps://ble.ir/trjums

کلیدواژه‌ها: دانشکده علوم پزشکی تربت جام بازدید فولیا معاونت غذ و دارو استاندارد


نظر شما :