معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی  تربت جام  خبر داد:

واکسینه شدن بیش از ۲۰۰ نفر از مادران باردار بالای ۳۵ سال در تربت جام

جزئیات واکسیناسیون مادران باردار با واکسن سینوفارم
۲۲ شهریور ۱۴۰۰ | ۰۸:۴۲ کد : ۶۲۸ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۳۵۵
معاون بهداشت دانشکده تربت جام  گفت : از اواخر مرداد ماه که اجرای طرح واکسیناسیون مادران باردار آغاز شد ، بیش از ۲۰۰ نفر از مادران باردار بالای ۳۵ سال و یا پرخطر در شهرستانهای تربت جام و صالح آباد دوز اول واکسن سینوفارم را دریافت نموده اند
واکسینه شدن بیش از ۲۰۰ نفر از مادران باردار بالای ۳۵ سال در تربت جام

به گزارش خبرنگار وبدا جام ، مهندس محمد رحیمیان  معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفتبا صدور مجوزهای وزارتی و دانشگاهی در خصوص واکسینه کردن مادران بالای 18 سال ، واکسیناسیون با سرعت بالاتری در گروه مادران ادامه خواهد یافت.


او با تاکید بر نکات ضروری و قابل توجه در اجرای واکسیناسیون افزود:تزریق واکسن سینوفارم به مادران 18 سال به بالا  که سن بارداری آنها بیشتر از 12 هفته است مجاز است  . نکته بعدی این است که واکسیناسیون تا یک هفته قبل از ختم بارداری انجام شود و همچنین 10 تا  15 روز بعد از زایمان نیز قابل انجام است ،پس لازم است مادران عزیز در اولین فرصت به نزدیک ترین واحد بهداشتی مراجعه و واکسن را دریافت کنند.

معاون بهداشت دانشکده علوم پزشکی  تربت جام  ادامه داد:طبق بررسی ها در مورد عوارض واکسن برای مادران باردار و جنین، مشخص شد که واکسن کووید برای مادر و جنین هیچ عارضه ای در پی ندارد و مواردی از جمله پارگی کیسه آب، سقط جنین، عدم رشد جنین، زایمان زودرس و ... در این مادران دیده نشده است. فراموش نشودکه واکسیناسیون به معنای ایجاد ایمنی قطعی نیست و ادامه ی  اقدامات پیشگیری از ابتلا به کووید برای شما و اعضای خانواده الزامی است.

محمد رحیمیان بیان کرد:به مادران باردار توصیه می شود  در صورت بروز علائم احتمالی ابتلا به بیماری  کووید- ۱۹ ، به مراکز بهداشتی و درمانی محل زندگی خود اطلاع دهند و  یا با کد ۴ سامانه ۴۰۳۰(مادران باردار) تماس بگیرند و  راهنمایی های لازم را دریافت کنند. 

او تصریح کرد:لازم است بدانید همه مادران بارداری که  بیماری زمینه ای شامل بیماری دیابت، قلبی، فشار خون بالا، مصرف داروهای ایمونوساپرسیو، بیماری مزمن کلیوی، آنمی سیکل سل، پیوند اعضا، سیروز کبدی و آسم دارند در اولویت مصرف واکسن هستند . در صورتی که مادری دچار بیماری باشد ولی  بیماری ایشان در لیست بیماری های گفته شده نبود باید وضعیت ایشان در کمیته ای شامل متخصصین مربوطه بررسی و با کسب اجازه از متخصصین واکسن ایشان قابل تزریق هست .

 

 

کلیدواژه‌ها: مادران واکسن سینوفارم دربارداری

آخرین ویرایش۲۲ شهریور ۱۴۰۰

نظر شما :