تاکید بر ذبح دام بصورت کاملا بهداشتی

۰۷ تیر ۱۴۰۲ | ۱۱:۰۱ کد : ۳۳۳۶ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۷۰
مدیر گروه بیماریهای غیرواگیر دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت:با توجه به برگزاری مراسمات و نذورات در ایام عید سعید قربان مردم عزیز توجه داشته باشند ذبح دام کاملاً بهداشتی انجام شود و گوشت گرم به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود.
تاکید بر ذبح دام بصورت کاملا بهداشتی

به گزارش خبرنگار وبدا جام مصطفی فیاضی گفت: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از جمله بیماری‌های مشترک بین انسان و دام است؛ متأسفانه این بیماری علائم مشهودی در دام‌ها ندارد اما در انسان باعث ایجاد بیماری شدید و گاهی کشنده می‌شود.


وی با تاکید بر لزوم رعایت دستورالعمل های بهداشتی ادامه داد: مهمترین راه جلوگیری از ابتلا به این بیماری رعایت دستورالعملهای بهداشتی، استفاده از دستکش هنگام تماس با گوشت، نگهداری گوشت حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر الی چهار درجه سانتیگراد و خرید گوشت از فروشگاه‌های مجاز است.

 

شایان ذکر است؛تب خونریزی‌دهنده کریمه-کنگو (به انگلیسی: Crimean Congo Hemorrhagic Fever(CCHF)) یک بیماری حاد تب‌دار و خون‌ریزی دهنده است که از طریق گزش کنه، تماس با خون، ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می‌شود.
 


روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی تربت جام

کلیدواژه‌ها: بیماری تب کریمه کنگو پیشگیری از بیماری ها نذورات

آخرین ویرایش۱۰ تیر ۱۴۰۲

نظر شما :