گرامیداشت مقام شامخ ماماها

۷۰ درصد زایمان‌ها با تلاش ماماها به صورت طبیعی انجام می‌شود

۰۶ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۳:۳۷ کد : ۴۷۷۰ اخبار دانشگاه
تعداد بازدید:۳۳
۷۰ درصد زایمان‌ها با تلاش ماماها به صورت طبیعی انجام می‌شود

گرامیداشت روز ماما در تربت جام: 70 درصد زایمان‌ها با تلاش ماماها به صورت طبیعی انجام می‌شود.

وبدا جام، در مراسمی رسمی به مناسبت روز ماما، که با حضور رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام، امام جمعه محترم تربت جام، مدیران اجرایی و جمعی از ماماها در سالن ابن سینا دانشکده علوم پزشکی این شهرستان برگزار شد، از تلاش‌ها و خدمات ارزشمند ماماها در ارتقای سلامت مادران و نوزادان و افزایش زایمان طبیعی تقدیر به عمل آمد.

دکتر محمد محمدی، رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام، در این مراسم ضمن گرامیداشت مقام شامخ ماماها، اظهار داشت: ماماها با تعهد و ایثارگری خود نقشی حیاتی در مراقبت‌های دوران بارداری، زایمان و پس از زایمان ایفا می‌کنند و در حفظ سلامت مادران و نوزادان سهم بسزایی دارند.

وی با اشاره به اینکه ماماها در هر نوبت به طور همزمان از دو نفر مراقبت می‌کنند، گفت: این امر نشان‌دهنده جایگاه والای این حرفه مقدس و تعهد و مسئولیت خطیری است که بر دوش ماماها قرار دارد.

رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت جام با بیان اینکه 70 درصد زایمان‌ها در این شهرستان با تلاش و پیگیری ماماها به صورت طبیعی انجام می‌شود، افزود: این آمار نشانگر عملکرد مطلوب و قابل تقدیر ماماها در ترویج زایمان طبیعی و ارتقای سلامت مادران و نوزادان است.

دکتر محمدی با تأکید بر ضرورت ارتقای این شاخص، خاطرنشان کرد: ما در تلاش هستیم تا با حمایت از ماماها و فراهم نمودن امکانات و تجهیزات لازم، زمینه را برای افزایش زایمان طبیعی و ارائه خدمات با کیفیت‌تر به مادران و نوزادان در این شهرستان فراهم کنیم.

حجت الاسلام دکتر حسین اسلامی، امام جمعه تربت جام، نیز در این مراسم با قدردانی از تلاش‌های خالصانه ماماها، گفت: ماماها فرشتگان نجات مادران و نوزادان هستند و نقش مهمی در حفظ سلامت و بقای نسل ایفا می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه فرزند صالح یکی از مهم‌ترین نعمت‌های الهی است، افزود: ماماها با مراقبت‌های دقیق و به موقع خود در دوران بارداری و زایمان، زمینه را برای تولد فرزندان سالم و صالح فراهم می‌کنند.

امام جمعه تربت جام با بیان اینکه سقط جنین فاجعه‌ای بزرگ و مغایر با آموزه‌های دینی و اخلاقی است، خاطرنشان کرد: متأسفانه سالانه بین 500 تا 700 هزار سقط جنین در کشور اتفاق می‌افتد که این آمار بسیار نگران‌کننده است.

وی از مسئولان مربوطه در حوزه بهداشت و درمان خواست تا با برنامه‌ریزی‌های مدون و اقدامات فرهنگی و آموزشی، زمینه را برای کاهش آمار سقط جنین در کشور فراهم کنند.

در این مراسم که با اجرای چند برنامه‌ متنوع فرهنگی و هنری توسط هنرمندان استانی و شهرستانی همراه بود، از برترین‌های حوزه سلامت (ماما) با اهدای لوح سپاس و هدایایی نفیس تقدیر شد.

#پوشش_همگانی_سلامت
#برنامه_ملی_سلامت_خانواده
#عدالت_و_تعالی_نظام_سلامت

روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی تربت جام


نظر شما :