کارشناس تغذیه معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده علوم پزشکی تربت جام از راهاندازی یک سامانه جدید تغذیه با قابلیتهای پیشرفته خبر داد،که به منظور بهبود خدماترسانی و تسهیل فرآیند دریافت غذا برای دانشجویان طراحی شده است. این سامانه دارای قابلیت چهرهخوانی است که نیاز به استفاده از کارت تغذیه و ژتون را حذف میکند و همچنین امکان تفکیک دانشجویان بومی و غیربومی، خوابگاهی و غیرخوابگاهی، رشته، سال ورود، و دیگر گروههای مورد نظر را فراهم میآورد. یکی دیگر از ویژگیهای این سامانه، امکان رزرو همزمان دو نوع غذا است که به راحتی دانشجویان کمک میکند. علاوه بر این، این سامانه قابلیت ارسال اخبار مرتبط با تغذیه به صورت اتوماتیک را دارد که اطلاعرسانی را تسهیل میکند.
آنسه شبان خلف (کارشناس تغذیه معاونت دانشجویی) خاطر نشان کرد: "این اقدام با هدف کاهش هزینهها، افزایش سرعت خدماتدهی و صرفهجویی در زمان دانشجویان در سلف سرویس انجام شده است.
مشکلات سامانه قدیمی، از جمله دشواری در رزرو غذا و نیاز به اطلاعرسانی دستی، باعث شد تا پروژه بهروزرسانی در اولویت معاونت فرهنگی و دانشجویی قرار گیرد.
با راهاندازی این سامانه جدید، انتظار میرود رضایت دانشجویان افزایش یابد و خدمات تغذیه به شکل مؤثرتری ارائه شود که این اقدام گامی مهم در راستای ارتقای کیفیت خدمات رفاهی دانشجویان خواهد بود." وی در گفتوگو با خبرنگار مفدا افزود: "امیدواریم این سامانه جدید بتواند به طور قابل توجهی کیفیت خدمات تغذیه را ارتقا دهد و رضایت دانشجویان را جلب نماید.️
نظر شما :