تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در تربت‌ جام قربانی گرفت

فوت یک نفر بر اثر بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در تربت جام

۲۷ شهریور ۱۴۰۱ | ۰۸:۴۱ کد : ۲۱۰۶ اخبارمعاونت
تعداد بازدید:۷۴
رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت‌جام گفت: زن ۳۵ ساله تربت‌جامی بر اثر بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو با وجود اعزام به مرکز آموزشی درمانی سجادیه ...
فوت یک نفر بر اثر بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در تربت جام

رئیس دانشکده علوم پزشکی تربت‌جام  گفت: زن ۳۵ ساله تربت‌جامی بر اثر بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو  با وجود اعزام به مرکز آموزشی درمانی سجادیه فوت کرد.

به گزارش خبرنگار وبدا جام،دکتر محمد محمدی گفت: بیمار با علائم خونریزی  به بیمارستان شهرستان برای دریافت خدمات درمانی مراجعه کرد  و متاسفانه بیمار با وجود دریافت اقدامات فوری درمانی در مرکز آموزشی درمانی سجادیه بر اثر تب خونریزی دهنده کریمه کنگو فوت کرد.

وی با اشاره به اقدامات فوری جهت بیمار یابی و پایش افراد مرتبط با بیمار افزود: اقدامات اولیه و فوری برای بیماریابی و پایش افراد مرتبط با بیمار و بررسی سلامت آنان توسط کارشناسان مربوطه آغاز شد.

رییس دانشکده علوم پزشکی تربت جام گفت:همسر زن فوت شده مبتلا به بیماری تب کریمه کنگو در کار خرید و فروش دام مشغول بوده است و برای کلیه اعضای خانواده مرحومه غربالگری انجام شده و مشکلی خاصی ندارند.

دکتر محمدی ضمن تسلیت ایام اربعین حسینی عزاداری و سوگواری حضرت اباعبدالله الحسین (ع) تصریح کرد؛با توجه به برگزاری مراسمات و نذورات در ایام عزاداری مردم عزیز توجه داشته باشند ذبح دام کاملاً بهداشتی انجام شود و گوشت گرم به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگهداری شود.

 وی ضمن تشریح این بیماری اظهارداشت: بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو از جمله بیماری‌های مشترک بین انسان و دام است؛ متأسفانه این بیماری علائم مشهودی در دام‌ها ندارد اما در انسان باعث ایجاد بیماری شدید و گاهی کشنده می‌شود.

وی با تاکید بر لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی ادامه داد: مهمترین راه جلوگیری از ابتلا به این بیماری رعایت دستورالعملهای بهداشتی، استفاده از دستکش هنگام تماس با گوشت، نگهداری گوشت حداقل ۲۴ ساعت در دمای صفر الی چهار درجه سانتیگراد و خرید گوشت از فروشگاه‌های مجاز است.

شایان ذکر است؛تب خونریزی‌دهنده کریمه-کنگو (به انگلیسی: Crimean Congo Hemorrhagic Fever(CCHF)) یک بیماری حاد تب‌دار و خون‌ریزی دهنده است که از طریق گزش کنه، تماس با خون، ترشحات یا لاشه دام و انسان آلوده منتقل می‌شود.
روابط عمومی دانشکده علوم پزشکی تربت جام


نظر شما :