واحد بهبود تغذیه

تعداد بازدید:۸۶۸

تغذیه یکی از عوامل موثر در پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر مانند دیابت، بیماری های قلبی –عروقی، پرفشاری خون و چاقی می باشد. درحال حاضر در کشور ما، مصرف قند و نمک و چربی که از مهمترین عوامل خطر بیماری های غیر واگیر می باشد، بیشتر از مقدار توصیه شده است. از سوی دیگر مصرف کم سبزی و میوه، شیر و لبنیات از مشکلات الگوی غذایی مردم کشور به شمار می رود. تغییر الگوی غذایی مردم به صورت مصرف بی رویه فست فودها، نوشابه های گازدار، غذاهای چرب و سرخ شده، مصرف زیاد مواد قندی و شیرین و نداشتن تحرک بدنی کافی از عوامل موثر بروز اضافه وزن و چاقی در کشور می باشد. آموزش و فرهنگ سازی تغذیه صحیح نقش مهمی در ارتقای سلامت جامعه و پیشگیری و کنترل بیماری ها دارد.


  شرح وظایف کارشناس تغذیه

 

 


گروه های غذایی


شیر و لبنیات حبوبات

تغذیه صحیح

بشقاب سالم روغن ها
       
رژیم مدیترانه ای        

تغذیه در بیماریها
   
تغذیه و سیستم ایمنی  تغذیه در کرونا تغذیه در دیابت     

تغذیه گروه های سنی
   
راهنمای تغذیه در کودکان تغذیه در سالمندان توصیه های تغذیه ای در مادران باردار    

مکمل غذایی
       
مکمل یاری ویتامین D             

موشن گرافی

نمک با کسی شوخی ندارد....


شیر دوست کودکان


مراقب نمک های دریافتی روزانه خود باشید


شیر نشاط شادابی

 

آخرین ویرایش۱۰ مرداد ۱۴۰۳