واحد بهبود تغذیه
تغذیه یکی از عوامل موثر در پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر مانند دیابت، بیماری های قلبی –عروقی، پرفشاری خون و چاقی می باشد. درحال حاضر در کشور ما، مصرف قند و نمک و چربی که از مهمترین عوامل خطر بیماری های غیر واگیر می باشد، بیشتر از مقدار توصیه شده است. از سوی دیگر مصرف کم سبزی و میوه، شیر و لبنیات از مشکلات الگوی غذایی مردم کشور به شمار می رود. تغییر الگوی غذایی مردم به صورت مصرف بی رویه فست فودها، نوشابه های گازدار، غذاهای چرب و سرخ شده، مصرف زیاد مواد قندی و شیرین و نداشتن تحرک بدنی کافی از عوامل موثر بروز اضافه وزن و چاقی در کشور می باشد. آموزش و فرهنگ سازی تغذیه صحیح نقش مهمی در ارتقای سلامت جامعه و پیشگیری و کنترل بیماری ها دارد.
شرح وظایف کارشناس تغذیه
شیر و لبنیات | حبوبات | بشقاب سالم | روغن ها | |
رژیم مدیترانه ای |
تغذیه و سیستم ایمنی | تغذیه در کرونا | تغذیه در دیابت |
راهنمای تغذیه در کودکان | تغذیه در سالمندان | توصیه های تغذیه ای در مادران باردار |
مکمل یاری ویتامین D |
نمک با کسی شوخی ندارد.... |
شیر دوست کودکان |
مراقب نمک های دریافتی روزانه خود باشید |
شیر نشاط شادابی |