توصیه های تغذیه ای در بیماری کوید ۱۹

تعداد بازدید:۲۲۹
توصیه های تغذیه ای در بیماری کوید ۱۹

درصورت نداشتن اشتها استفاده از موارد زیر توصیه می شود:

1- میوه و سبزی( سیب،انار، پرتقال)

2-فالوده یا آب سیب ، مخلوط آب سیب و زرشک

3-اضافه کردن دارچین و زنجبیل و سیاهدانه به غذاها

4- اضافه کردن پودر شیرخشک و جوانه گندم و پودر مغزهای گیاهی مانند(گردو،بادام و پسته و کنجد) به ماست و انواع سوپ یا غذا

5-چای لیمو زنجبیل

6- سمنو،جوانه گندم و جوانه نخود،شیر برنج با سیاهدانه و کمی دارچی

   درصورت داشتن تب موارد زیر توصیه می گردد:

1-استفاده از آب سیب

2-استفاده از سوپ سبزیجات ،سوپ مرغ و جو گشنیز،آش برنج رقیق،آ؛ش جو رقیق

3-استفاده از میوه هایی مثل طالبی،پرتقال ،کیوی،انواع آلو

درصورت بروز اسهال مصرف موارد زیر توصیه می گردد:

1-موز،سیب،سیب پخته،کمپوت سیب بدون شکر

2-ماست و برنج کته شده

3-پوره سیب زمینی با کمی نمک بدون روغن

4-دم کرده چای به و چای معمولی کم رنگ هر6ساعت 

5-آب مرغ/سوپ مرغ بدون چربی یا کم چرب

کلیدواژه‌ها: سیب آب سیب سوپ آب درصورت مرغ

آخرین ویرایش۲۶ آبان ۱۴۰۰