توصیه های تغذیه ای در بیماری کوید ۱۹

درصورت نداشتن اشتها استفاده از موارد زیر توصیه می شود:
1- میوه و سبزی( سیب،انار، پرتقال)
2-فالوده یا آب سیب ، مخلوط آب سیب و زرشک
3-اضافه کردن دارچین و زنجبیل و سیاهدانه به غذاها
4- اضافه کردن پودر شیرخشک و جوانه گندم و پودر مغزهای گیاهی مانند(گردو،بادام و پسته و کنجد) به ماست و انواع سوپ یا غذا
5-چای لیمو زنجبیل
6- سمنو،جوانه گندم و جوانه نخود،شیر برنج با سیاهدانه و کمی دارچی
درصورت داشتن تب موارد زیر توصیه می گردد:
1-استفاده از آب سیب
2-استفاده از سوپ سبزیجات ،سوپ مرغ و جو گشنیز،آش برنج رقیق،آ؛ش جو رقیق
3-استفاده از میوه هایی مثل طالبی،پرتقال ،کیوی،انواع آلو
درصورت بروز اسهال مصرف موارد زیر توصیه می گردد:
1-موز،سیب،سیب پخته،کمپوت سیب بدون شکر
2-ماست و برنج کته شده
3-پوره سیب زمینی با کمی نمک بدون روغن
4-دم کرده چای به و چای معمولی کم رنگ هر6ساعت
5-آب مرغ/سوپ مرغ بدون چربی یا کم چرب