خود مراقبتی در کرونا

چگونه برهراس از کرونا غلبه کنیم ؟

خودمراقبتی نوعی احساس واقع بینانه ی کنترل در انسان ایجاد می کند که سطح استرس را پایین می آورد  .
۲۶ مرداد ۱۴۰۰ | ۰۸:۵۰ کد : ۵۰۲ اطلاعیه و راهنمای آموزشی
تعداد بازدید:۲۰۵
احساس ترس هنگامی سراغ ما می آید که احساس کنیم در معرض خطر هستیم . این ترس هنگامی شدید می شود که احساس کنیم هیچ راه حلی برای دفاع از خود ندا ریم . ادامه چنین وضعیتی استرس را به حدی خواهد رساند که فرد احساس "درماندگی" کند .
چگونه برهراس از کرونا غلبه کنیم ؟

 سوال مهم این است:  آیا ما دفاعی در مقابل کرونا داریم ؟  

بله, خود ما می توانیم نقش مهمی در کنترل بیماری داشته باشیم. اگر بتوانیم آگاهی خود را برای محافظت از خود بیشتر کنیم و مطابق آن عمل کنیم استرس ما کاهش خواهد یافت . درست است که هنوز واکسن ضد کرونا در حال ساخت است و درمان ها ی بسیار موثر آماده نشده است، ولی ما روش های موثری برای پیشگیری داریم و در صورت مبتلا شدن هم می توانیم به بهبود امیدوار باشیم. در واقع  بیشتر افراد آلوده شده علامتی ندارند و اکثر افراد مبتلا شده هم بهبود پیدامی کنند. در سطح جامعه نیز این وضعیت گذرا خواهد بود و درنهایت مانند همه گیری های پیشین کنترل خواهد شد .

ابزار موثر ما خودمراقبتی است.در بقیه ی پیام ها روش های خودمراقبتی مانند شستشوی منظم دست ها و بخصوص هنگام ورود به منزل و پیش از غذا خوردن، دست نزدن به صورت، عدم حضور در مراکز شلوغ و غیره به تفصیل مورد بحث قرار گرفته است .  

خودمراقبتی نوعی احساس واقع بینانه ی کنترل در انسان ایجاد می کند که سطح استرس را پایین می آورد  .

آگاهی دادن به دیگران نیز می تواند هم از گسترش همه گیری پیشگیری کند و هم استرس خودتان را کاهش دهد. به خصوص،  وقتی اصول ساده ی خودمراقبتی را به افراد خانواده ی خود آموزش دهید، خطر آلودگی از طریق آن ها را نیز  کاهش می دهید و نگرانی شما از سرنوشت عزیزانتان کاهش خواهد یافت .

بهتربن راه برای کاهش هراس از کرونا, افزایش آگاهی نسبت به بیماری ،خودمراقبتی  واموزش اطرافیان برای مراقبت از خود است

کلیدواژه‌ها: خودمراقبتی استرس کرونا کنترل استرس کرونا خود مراقبتی در کرونا

آخرین ویرایش۲۶ مرداد ۱۴۰۰

( ۱ )

نظر شما :

شهروند ۲۶ مرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۳۱
بسیار عالی