مسئول واحد
مسئول واحد :
خانم عباسی
مدرک :
کارشناسی علوم تغذیه
پست مربوطه:
مسئول واحد بهبود تغذیه معاونت دانشکده تربت جام
خلاصه فعالیت و سوابق:
مسئول واحد بهبود تغذیه ستاد مرکز بهداشت شهرستان تایباد
مشاوره تغذیه بیمارستان خاتم الانبیاء تایباد
شرح وظایف:
-
تدوین برنامه عملیاتی سالانه در راستای برنامه عملیاتی سطح بالاتر
-
نظارت بر حسن اجرای برنامه های تغذیه جامعه و تامین و ارتقا سلامت تغذیه ای جامعه
-
نظارت بر حسن اجرای برنامه مکمل یاری، مطابق با پروتکل ها
-
نظارت کارشناس ستاد دانشگاه بر عملکرد کارشناسان ستاد شهرستان
-
نظارت کارشناس ستاد شهرستان بر عملکرد کارشناسان تغذیه مراکز تحت پوشش و صحت زنجیره ارجاع از قبیل پیگیری موارد ارجاعی، تنظیم رژیم غذایی، تکمیل فرم های ارزیابی تغذیه ای، صحت روش اندازه گیری شاخص های آنتروپومتریک و..
-
اجرای برنامه های آموزشی متناسب با مناسبت ها و برنامه های ابلاغی دفتر بهبود تغذیه جامعه از طریق رسانه های جمعی به منظور حساس سازی و تا کید بر رعایت تغذیه صحیح (از جمله هرم غذایی، کاهش مصرف قند، نمک و چربی، مکمل یاری و ...)
-
آموزش و بازآموزی متناسب با شرایط موجود به شکل مجازی و غیر مجازی برای کارکنان درون بخشی (مراقب سلامت/ بهورز، ماما، کارشناس تغذیه، پزشک) توسط ستاد استان با همکاری ستاد شهرستان ها
-
آموزش و بازآموزی به شکل مجازی و غیر مجازی برای کارکنان بین بخشی توسط ستاد دانشگاه
-
تهیه و نظارت بر محتوای آموزشی تغذیه ای مورد استفاده در فضای مجازی بخش دولتی (مانند آموزش و پرورش، بهزیستی، نیروهای مسلح، کمیته امداد امام خمینی و ...)
-
پیگیری اجرای برنامه های بین بخشی و نیز اجرای برنامه های آموزشی و حمایتی تغذیه در سایر حوزه ها از جمله آموزش وپرورش، بهزیستی، کمیته امداد امام، جهاد کشاورزی، بنیاد علوی، حوزه های علمیه و دانشگاه فرهنگیان
-
همکاری با صدا و سیمای استانی جهت تهیه برنامه های آموزشی در خصوص تغذیه سالم (مانند برنامه های کارشناسی، تهیه پیام های تغذیه ای زیرنویس و...)
-
همکاری با سازمان های بین بخشی حوزه سلامت نظیر شهرداری و دهیاری ها برای استفاده از فضاهای شهری و روستایی جهت انتقال پیام های آموزشی تغذیه
-
حمایت طلبی، پایش، نظارت و مدیریت برنامه های حمایتی- تغذیهای مادران و کودکان در ستاد دانشگاه و شهرستان
-
پیگیری جلب مشارکت خیرین سلامت از طریق ستاد خیرین دانشگاه توسط کارشناس ستاد شهرستان/ دانشگاه برای حمایت های تغذیه ای اقشار نیازمند و آسیب پذیر تغذیه ای
-
شناسایی و معرفی مادران باردار و کودکان زیر 5 سال مبتلا به سوءتغذیه شناسایی شده در پایگاه ها و مرا کز به سازمان های حمایتی مانند کمیته امداد امام خمینی (ره) و خیرین دانشگاه
-
تهیه شاخص های تغذیه ای و ارائه پس خوراند به مرا کز و شهرستان، تدوین اولویت های مداخلاتی و اجرای آن ها و ارسال گزارش شاخص ها و عملکرد دورهای به سطح بالاتر
-
تدوین گزارش عملکرد برنامه های تغذیه و برنامه های حمایتی
-
پیگیری تامین مکمل ها با توجه به برآورد درصد مصرف و پوشش مکملها