بهبود تغذیه جامعه

تعداد بازدید:۲۸۶
بهبود تغذیه جامعه

تغذیه یکی از عوامل موثر در پیشگیری و کنترل بیماری های غیرواگیر ماننددیابت،قلبی –عروقی، پرفشاری خون و چاقی می باشد. درحال حاضردر کشور ما،مصرف قند و نمک و چربی  که از مهمترین عوامل خطر بیماری های غیر واگیر می باشد،بیشتر از مقدار توصیه شده است.از سوی دیگرمصرف کم سبزی و میوه ، شیر و لبنیات از مشکلات الگوی غذایی مردم کشور به شمار می رود. تغییر الگوی غذایی مردم به صورت مصرف بی رویه فست فودها،نوشابه های گازدار،غذاهای چرب و سرخ شده،مصرف زیاد مواد قندی و شیرین و نداشتن تحرک بدنی کافی از عوامل موثر بروز اضافه وزن و چاقی در کشور می باشد. آموزش و فرهنگ سازی تغذیه صحیح نقش مهمی در ارتقای سلامت جامعه و پیشگیری و کنترل بیماری ها دارد.

کلیدواژه‌ها: تغذیه سالم

آخرین ویرایش۲۶ مرداد ۱۴۰۰