میان وعده مناسب در افراد دیابتی
میان وعده وعده های مناسب در افراد دیابتی ( مقدار و اندازه هریک از گروههای غذایی با توجه به شرایط شما و زیر نظر مشاور تغذیه یا پزشک مربوطه باید تنظیم شود)
غلات سبوس دار + سبزیجات مانند نان سنگک پنیر سبزی خوردن ، نان سنگک +سبزیبجات بخار پزمانند( کرفس، گل کلم ، کلم بروکلی، هویج، کلم)
میوه ( میوه ها ترجیحا همراه با سبزیجات یا مغزهای خام مصرف شود) مانند سیب + کاهو، پرتقال + کلم بروکلی، گلابی +کلم ، سیب + کنجد، پرتقال + گردو، گلابی + بادام
سبزیجات + پروتئین مانند سالاد(کاهوو کلم و ساقه کرفس و هویج ) و لوبیا پخته شده ، سالاد ( کاهو ، گوجه ، قارچ ،گل کلم و تخم مرغ )
غلات سبوس دار + مغزها مانند نان سنگک پنیر گردو، نان سنگک پنیر کنجد
آجیلهای خام مانند گردو، پسته ، بادام ، کنجد
تهیه و گردآورنده : شب بو احمدی بنکدار ، کارشناس ارشد تغذیه و رژیم درمان