توصیه های تغذیه ای در دانش آموزان در دوران شیوع کرونا
توصیه های تغذیه ای جهت صبحانه دانش آ؛موزان دچار چاقی و اضافه وزن:
نان پنیر خرما کنجد
نان پنیرگردو
تخم مرغ و گوجه فرنگی
خوراک عدسی
خوراک لوبیا
توصیه های تغذیه ای جهت میان وعده دانش آموزان:
انواع میوه های فصل
انواع میوه های خشک و خشکبار
مغز دانه ها و کشمش
ساندویچ های کوچک مانند نان پنیر خرما،نان حلوا شکری،نان تخم مرغ و سبزی و گوجه، نان پنیر گردو( بخصوص برای دانش آموزانی که صبحانه کاملی نمی خورند.
به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن کودکان استفاده روزانه از سبزیجات غنی از ویتامین CوAتوصیه می گردد
منابع غذایی غنی از ویتامین C شامل لیموترش، پرتقال،کیوی،لیمو شیرین، فلفل دلمه ، کلم ، گل کلم و شلغم
منابع غذایی غنی از ویتامین A شامل هویج ، کدو حلوایی، سبزیجات برگ سبز مانند اسفناج و کاهو
لازم است کودکان در سنین مدرسه روزانه 3 واحد از گروه سبزیجات و 2 واحد میوه مصرف کنند.
درصورت علایم سرماخوردگی در کودکان از سوپ همراه با لیموترش و یا نارنج استفاده کنید
باتوجه به شیوع بالای کمبود ویتامین D در جامعه ، افراد2تا 12 سال هر دوماه یکبار مصرف یک عدد پرل پنجاه هزار واحدی ویتامین D3 و افراد بالای 12 سال ماهیانه یک عدد پرل پنجاه هزار واحدی ویتامین D3 مصرف نمایند.
جهت پیشگیری از کمبود آهن در کودکان از حبوبات مانند ماش ، نخود و لوبیا در برنامه غذایی کودکان استفاده شود.
با توجه به اینکه خواب کافی در تقویت سیستم ایمنی کودکان نقش مهمی دارد لذا از مصرف نوشیدنی ها حاوی کافئین و شکلات تلخ در ساعتهای عصر و شب برای جلوگیری از بی خوابی در کودکان خودداری شود.
در برنامه غذایی روزانه کودکان از سبزیجات استفاده نمایید سبزیجات نقش مهمی در پیشگیری از اضافه وزن و چاقی و بیماری های قلبی عروقی در کودکان دارد
کاهش مصرف قندهای ساده مانند نوشابه ، قند و شکر، شکلات و شیرینیجات، انواع آبمیوه های بازاری به عنوان یک راهکار محافظتی در برابر اضافه وزن و چاقی می باشد.